Whatsapp – gratis chatt- och meddelandeapplikation

Whatsapp är en gratis chatt- och meddelandeapplikation som finns tillgänglig för iPhone, Android och Windows Phone. Applikationen gör det möjligt för användare att skicka textmeddelanden, bilder, ljudmeddelanden och videofilmer med hjälp av internetuppkoppling. Whatsapp har blivit mycket populärt på grund av dess enkla användargränssnitt och uteblivna kostnader för SMS. Whatsapp Inc., bolaget bakom applikationen, uppskattades till cirka 19 miljarder dollar i februari 2014.

WhatsApp: en gratis chatt- och meddelandeapplikation

WhatsApp är en gratis chatt- och meddelandeapplikation som finns tillgänglig för iPhone, Android och Windows Phone. WhatsApp använder din telefons internetanslutning (4G/3G/2G/EDGE eller Wi-Fi, om tillgängligt) för att låta dig skicka meddelanden och ringa vänner och familj. Switch från SMS till WhatsApp för att skicka och ta emot meddelanden, samtal, bilder, videoklipp, dokument med mera. Varför byta från SMS? • GRATIS: WhatsApp använder din telefons internetanslutning (4G/3G/2G/EDGE eller Wi-Fi, om tillgänglig) för att låta dig skicka meddelanden utan kostnad. Meddela dina vänner att de kan göra detsamma! • ENKELT: Ingen registrering behövs – bara din mobilnummer. • GRUPPER: Skapa grupper så du smidigt kan hålla kontakten med familjen, jobbet eller vännerna – helt gratis. Och ingen gräns på hur många som går med i en grupp! • MULTIMEDIA: Skicka bilder och videor i realtid – det blir roligare än någonsin! • CHATTBACKUP: Vi tror på privatlivets integritet så vi har inte access till innehåll i dina chattar – inte ens vi vet vem du pratar med! Dessutom backar vi upp all information på dintelefon s so you can easily switch to a new one without losing any of your chats or media files!

WhatsApp: Fungerar på alla smartphones

WhatsApp är en applikation för smarta telefoner. WhatsApp gör det möjligt för användare att skicka och ta emot textmeddelanden, bilder, ljudmeddelanden och videomeddelanden via internet till andra användare som har WhatsApp-applikationen installerad på sina telefoner. Applikationen fungerar på alla smartphones, så länge du har en internetanslutning. WhatsApp är gratis att ladda ner från App Store eller Google Play Store.

WhatsApp: Gruppchattar med upp till 256 personer

WhatsApp: Gruppchattar med upp till 256 personer. WhatsApp är en global mobil plattform som hjälper människor att kommunicera med varandra. WhatsApp gruppchattsfunktionen gör det möjligt för upp till 256 personer att chatta i realtid. Detta innebär att användare kan skicka textmeddelanden, bilder, video och ljudfilmer till andra användare i gruppen. WhatsApp har också en broadcast-funktion som gör det möjligt för användare att skicka meddelanden till flera kontakter samtidigt.

WhatsApp: Video- och ljudsamtal i realtid

WhatsApp är en app som gör det möjligt för användare att göra video- och ljudsamtal i realtid. Appen är gratis att ladda ner och använda, och erbjuder en mängd olika funktioner för användarna. WhatsApp har blivit mycket populärt bland användare av smartphones, eftersom det gör det enklare för dem att kommunicera med varandra. WhatsApp video- och ljudsamtal tillåter två personer att prata med varandra i realtid, genom att använda deras internetuppkoppling. Detta ger en mycket mer direkt och personlig upplevelse än andra typer av kommunikation, såsom e-post eller textmeddelanden.

WhatsApp: Expanderar till nya marknader

WhatsApp är en av de mest populära chat-applikationerna i världen och har hittills varit tillgänglig för iPhone, Android och Windows Phone. I slutet av 2014 kommer WhatsApp även att finnas tillgängligt för BlackBerry 10 och Nokia S40/60-telefoner. Detta innebär att WhatsApp kommer att vara tillgängligt för alla de stora mobila plattformarna.

Det senaste året har WhatsApp gjort flera stora framsteg när det gäller expansion. Först lanserades WhatsApp Web, som gör det möjligt för användare att chatta via sin webbläsare. Sedan lanserades WhatsApp för iPad, vilket innebar att användare inte behövde en iPhone för att kunna använda tjänsten. Nu har WhatsApp börjat expandera till nya marknader med lanseringen av sin app på flera nya plattformar.

Detta är bara början på Whatsapps expansion. Medan andra chat-applikationer fortfarande begränsar sig till ett par platformar, verkar det som om WhatsApp kommer att fortsätta expandera till fler och fler marknader under det kommande året. Detta innebär bra nyheter för användare runt om i v world who are looking for a reliable and affordable chat service that is available on their platform of choice.